Følg os på Linked In

Iris ventiler

Vis som
Sorter efter
Vis per side

A2P pneumatisk Iris ventil

Mucon's pneumatisk A2P Iris Ventil er udstyret med en luft eller elektrisk drevet gearmotor for støjsvag drift, dens robuste konstruktion er velegnet til hyppig brug i barske miljøer.

AD Iris ventil

Mucon's. AD ventil er en dobbelt membran Iris ventil som er ideel til in-line applikationer uden lækage til atmosfæren. Den har en robust konstruktion til mellemstore og tunge opgaver, håndtering af materialer op til 1600 kg / m³.

BD Iris ventil

BD Iris ventil er en let drift ventil specielt designet til sjælden brug, den kan anvendes til både in-line og åbne tømme brug. Den dobbelt membran for in-line applikationer, forhindrer materiale lækage til atmosfæren. Den er egnet til håndtering af materialer med bulk-densiteter op til 560 kg / m³.

E pneumatisk Iris ventil

Mucon’s Iris membranventil type E er den stærkeste og mest modstandsdygtige af Mucon drevne Iris ventiler. Den dobbelt membran Iris Ventil er ideel til in-line applikationer uden lækage til atmosfæren. Robust konstruktion gør Iris E ventiler egnet til håndtering af produkter på over 1600 kg / m³.

E elektrisk Iris ventil

Iris membranventil type E er den stærkeste og mest modstandsdygtige af Mucon drevne Iris ventiler. Dens robuste konstruktion og pålidelig drivelementer gør den velegnet til de mest belastende opgaver. Drevet for E ventilen leveres af en elektrisk drevet gearmotor enhed. Kontakter angiver åben, lukket og en justerbar mellemposition er monteret som standard.

H Iris ventil

H Iris ventiler er designet specielt til åbne tømme applikationer på udløb af små og mellemstore bulk containere (Stive IBC). H ventilen er velegnet til håndtering af materialer med bulk densitet op til 900 kg / m³. Denne omkostnings billige kompakt ventil er monteret på mange tusinde IBC'er verden over.

JS Iris ventil

JS Iris ventil er specielt designet til montering på Big Bag tømmestationer til kontrolleret produkt udledning fra Flexible Intermediate Bulk Containers (FIBC). JS Iris ventil kan også anvendes til in-line eller åbne tømme applikationer. Egnet til håndtering af materiale tætheder op til 1000 kg / m³.

K Iris ventil

K Iris Ventiler er specielt designet til applikationer der kræver det højeste niveau af hygiejne, f.eks fødevare- og farmaceutiske branche. Den er i stand til at håndtere materiale densiteter op til 1600 kg / m³.