Følg os på Linked In

S-Type vejeceller

Vis som
Sorter efter
Vis per side

614 vejecelle

Tedea-Huntleigh model 614 er en tryk/træk vejecelle i anodiseret aluminium. Anvendelig til ombygning fra mekanisk til elektronisk vægt.

616 vejecelle

Tedea-Huntleigh model 616 er en tryk/træk vejecelle i rustfri stål. Anvendelig til ombygning fra mekanisk til elektronisk vægt.

620 vejecelle

Tedea-Huntleigh model 620 er en tryk/træk vejecelle i rustfri stål. Vejecellen er hermetisk forseglet mod fugt p.gr. af sin helsvejste konstruktion og i kombination med et polyuretan-dobbeltskærmet kabel, muliggør dette kontinuerlig drift i barske miljøer. Som option fås denne vejecelle med en EEx ia IIC T6 godkendelse til ATEX-områder.

TTS vejecelle

TEKFA model TTS tryk/træk vejecelle i rustfri stål har en tæthedsgrad på IP68 og egner sig til en lang række forskellige vejeopgaver. TTS vejecellen fremstilles i kapaciteten 100 til 5000 kg.

BSP vejecelle

Revere model BSP er en S-type, tryk/træk vejecelle i rustfri stål. Den fuldsvejste konstruktion og vandtætte kabelgennemføring gør denne vejecelle velegnet til brug i barske miljøer som fødevare- og kemisk industri.