Følg os på Linked In

Vejemoduler

Vis som
Sorter efter
Vis per side

VM-TBS1 vejemodul

TEKFA model VM-TBS1 vejemodul er med sit enkle design let at installere i såvel nye som eksisterende vejeanlæg. VM-TBS1 kan monteres med eller uden vejecelle, hvilket formindsker tiden på uønskede produktionsstop til et absolut minimum. Ved beholdervejning i ATEX-områder sikrer et godt, stabilt kortslutningskabel at der ikke opstår potentialeforskel mellem øverste og nederste monteringsplade.

VM-TBS2 vejemodul

TEKFA model VM-TBS2 vejemodul er med sit enkle design let at installere i såvel nye som eksisterende vejeanlæg. VM-TBS2 kan monteres med eller uden vejecelle, hvilket formindsker tiden på uønskede produktionsstop til et absolut minimum. Ved beholdervejning i ATEX-områder sikrer et godt, stabilt kortslutningskabel at der ikke opstår potentialeforskel mellem øverste og nederste monteringsplade.

KIS-1 vejemodul

VPG NOBEL model KIS-1 er et meget akkurat og robust vejemodul, selv når det udsættes for dynamiske proceskræfter. KIS-1 tåler meget høje vertikale kræfter og er let at installere. KIS-1 fås ligeledes med ATEX/FM/CSA certifikat til farlige miljøer.

KIS-2 vejemodul

VPG NOBEL model KIS-2 er et akkurat og robust vejemodul, som er meget resistent over for dynamiske proceskræfter. KIS-2 tåler meget høje laterale kræfter og er let at installere. KIS-2 fås med ATEX/FM/CSA certifikat til farlige miljøer.

KIS-3 vejemodul

VPG NOBEL model KIS-3 er et meget robust vejemodul, selv når det udsættes for dynamiske proceskræfter. KIS-3 tåler meget høje laterale kræfter og det er let at installere. KIS-3 fås med ATEX,FM og CSA certifikater til farlige miljøer.

KIS-8 vejemodul

VPG NOBEL model KIS-8 er et meget akkurat og robust vejemodul i rustfri stål. KIS-8 har en tæthedsgrad på IP67 og der er mulighed for ATEX-certificering til farlige miljøer.

KIS-9 vejemodul

VPG NOBEL model KIS-9 i rustfri stål er et akkurat og robust vejemodul, selv når det udsættes for vibrationer. KIS-9 fås med ATEX-certifikat til farlige miljøer.

KIS-11 vejemodul

VPG NOBEL model KIS-11 er et meget akkurat og robust vejemodul, selv når det udsættes for dynamiske proceskræfter. KIS-11 fås med ATEX-certifikat til farlige miljøer.